Нов вид маркировка с термопластична боя се полага по улиците в Ловеч в момента. Вече е положена маркировката на ул. "Търговска". От вчера се шарят и улиците "Осъмска" и "Стара планина". Проектите са съгласувани с КАТ, заяви днес кметът Минчо Казанджиев.
Според него пред финал бил ремонтът на ред улици в 50-хилядния град. Приключвала подмяната на водопровода на ул. "Възрожденска" в кв. "Гозница" и започвало асфалтирането й. Предстоял и ремонт на ул. "Ив. Вазов". Ремонтните дейности на последните 2 улици били на стойност 298 168 лв. и се извършвали от "Пътстрой" - Ловеч.
Предстоели да стартират и ремонтните дейности по улицата пред СБА в размер на 73 879 лв. Ремонтът ще преминел на два етапа, за да не се възпрепятствало производствената дейност на фирмите "Бони оборот" и др., които се намирали в Индустриалната зона.

"Пътстрой" - Ловеч спечелила търга за 144 113 лв. за ремонт на 3 улици в с. Слатина. В момента по график се изкърпвала за 458 200 лв. уличната мрежа в селата на общината.
316 830 лева стрували пък ремонтите на общинската пътна мрежа. В момента се потягала отсечката Баховица-Николаево, а подир нея - отсечката Александрово-Дренов-Владиня, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в Ловеч. /БЛИЦ