Да не успееш да избегнеш трагедията е простимо, ала да я търсиш и да впримчиш в безмозъчните си опити всички участници в движението - пасажери, автомобилисти, пешеходци, велосипедисти, мотористи и т.н. - би следвало да се инкриминира. Точно такова укорително, безотговорно и крайно недопустимо поведение демонстрира млад пловдивчанин зад волана. 

В участъка на бул. "Шести септември" до Гребната база, в който снощи се случи тежка катастрофа с автомобил и мотоциклет, един около 18-годишен младеж си играе с живота. 

Екшън като на кино: Полицаи гонят шофьор с Пежо, а той се измъкна като слезе с колата..... по стълбите (СНИМКИ/ВИДЕО)

Колата, която би следвало да управлява, се движи в насрещното срещу автомобили в късните часове на деня. Липсата на осветление обаче е най-малката предпоставка за инцидент, пише trafficnews.bg.

Новоизлюпеният шофьор е решил да тежкарее в компания, като криворазбраното му големеене се изразява чрез изкаран крак от дясното стъкло, с който е скрил страничното си огледало. 

- Как си гледаш огледалото, бе? 
- Не го гледам!

Това е диалогът между пасажер и шофьор. Това е диалог, който може да се окаже последен, ако пишман водачът продължи да кара по аналогичен начин. На моменти, за да направи по живописна атмосферата на провесения крак през прозореца, движението в насрещното и дебилните реакции, младежът пуска от ръцете си волана. 

ВИДЕО: "Демон" против BMW M5 Competition в зверски драг

Ето и видео "inside" на безумната ситуация в колата, a само можем да си представим как е изглеждало "outside".