Обратното броене до местните избори вече започна, а надпреварата за креслата за кметове и общински съветници ще бъде ожесточена.

Преди дни от Централната избирателна комисия (ЦИК) изтеглиха номерата на партиите в бюлетината и така се даде старт на кампанията. Политиците дадоха своя прочит на числата си за вота, но какво всъщност ни говорят те и как ще се отразят на изхода от гласуването? Очакват ли се сериозни размествания и изненади в различните райони на страната? Ще променят ли тези избори отношенията в управленската сглобка и какво може да очакваме в политически план?

Отговор на тези и много други въпроси пред Агенция БЛИЦ даде нумерологът инж. н.с. Нели Колева.

Инж. н.с. Нели Колева е завършила ВМЕИ „Ленин“ - София, специалност "Изчислителна техника". Научен сътрудник първа степен. От 30 години се занимава с нумерология, астрология, кабала.

Авторка е на 5 книги по нумерология - „Посланието на цифрите“, „Практическа нумерология“, „Съвместимост и Партньорство“. „Любовта чрез рождената дата“. Изградила е „САДОХА НЕЛИ КОЛЕВА“ - нова система за прогнози, която обединява трите древни езотерични науки- нумерология, астрология и кабала.

Нели Колева провежда обучение и курсове по нумерология. Рисува и енергийни картини с пръсти – биополева живопис. Картините са носител на космична и ангелска енергия.

Ето как инж. Нели Колева разчете числата от бюлетината за вота и какво може да се очаква на изборите на 29 октомври 2023 г.:

Според нумерологични и астрологични характеристики, планетата Земя навлезе в нова епоха. От 2020 година започна нов космичен цикъл. Продължителността на цикъла е до 2030 година.

Към Земята идва коренно различна и нова енергия. Това е енергията на дълбока и силна трансформация.

От планетарна гледна точка ние се намираме в глобален преход. Цялото човечество се намира в нов космичен цикъл. Този голям космичен цикъл е свързан с промени в политическия живот на България. Промените се случват бавно, поетапно. Това е десетгодишен цикъл, който предстои да се усети с голяма сила през 2024, 2025, 2026 дори 2028 година.

Ето какво сочат скритите мистични послания на числата в номерата на партиите и коалициите в бюлетината за кметските избори на 29.10.2023

Според нумерологията, номерата в бюлетината не ни дават ясна представа коя от партиите може да спечели в изборния ден.

По номера в бюлетината можем да се ориентираме коя партия има повече предимства пред друга. Позитивен номер не винаги означава гарантирана победа на дадена партия или лидер.

За по-точна нумерологична прогноза е необходимо да се направи анализ на личния, персонален хороскоп на лидера на дадена партия, съответно на водачите в коалиции или заемащите първи места в листите.

Годината 2023 - вибрация, цифра 7

Както вече знаем годината 2023 се намира под влиянието на цифра 7- това е Марс, имаме марсово влияние в цялата година- според системата по която работя от много години. 

Виждаме, че в структурата на 2023 година има сатурново влияние, също кармични въздействия имат планетите Уран, Плутон и Нептун.

Астрологично цифра 7 се свързва с партньорството - не случайно имаме и голяма „некоалиция“ в парламента. Партньорството може да съществува под различни форми - брак; бизнес отношения; договорки в името на определена кауза; може да е с цел придобиване на пари, материални придобивки, облагодетелстване, забогатяване;

Според астрологията и нумерологията партньорствата дават ценни уроци от гледна точка, както на индивидуалната карма на човека, така и на груповата карма.

Цифра /вибрация/ 7- както може да събира хората, така може и да ги разделя - аналогично както в живота между партньорите се появяват спорове, недоразумения, неразбории, дори може да стане раздяла.

Датата на изборите

Изчисляваме нумерологично и виждаме, че датата на предстоящите избори - 29.10.2023 г., дава редуцирано нумерологично число, чийто сбор е 82. Денят на предстоящите избори има, както влияние на Луната, така също е свързан с ураново влияние.

Денят на предстоящите избори е свързан също с Плутон и Меркурий. От астрологична гледна точка Меркурий управлява социалните дейности, обществото.

Плутон ръководи всичко, което е тайно, скрито, мистично, неясно

- Какво сочат изчисленията по датата на изборите- 29.10.2023 г.?

- В съставните компоненти на 29 октомври 2023 г. няма голямо движение по датата. Аспектите на датата имат отношение с кармични уроци на планетата Уран. Уран има влияние върху колектив, група, общност, управлява обществата, колективната дейност.

От сбора на цифрите в деня на изборите - 29.10.2023 г., проследяваме активността на Луната; анализът сочи, че енергията на масите не е достатъчна.

Урановата енергия пък се свързва също с внезапни и бързи промени, неочаквани обрати. Според астрологията урановото влияние в структурата на числото 82  по-трудно обединява хората около една партия.

Денят на предстоящите избори е обединителен, но недостатъчно!

***

Според редица нумерологични и астрологични изчисления хороскопите на много лидери в страната са вече променени, тъй като те са свързани с новия планетарен преход идващ към Земята, който върви от 2020-та година.

БСП - номер 1 в бюлетината

Единицата се свързва с лидерство, водачество, ново начало; тя е символ на постоянството; дава напредък; възход, прогрес, борбеност; притежава голям енергиен потенциал;

При позитивна кармична единица човек е отговорен, спазва обещанията си; последователен в действията;

Единицата може да поеме големи отговорности. Тази вибрация дарява своя притежател с много позитивна енергия.

Цифра 1 се свързва с вярата, оптимизма, надеждата, позитивното мислене;

Много често вибрация 1 се свързва с нови предизвикателства.

В негативен план единицата дава застой, дълги периоди свързани с ограничения, трудности; човек може да търси уединение, изолация; отделя се от групата, колектива, общността.

ГЕРБ - номер 7 в бюлетината

Астрологично седем е предела на нашите психически възприятия. Седмицата се свързва със знания, умения, опит, желание да надгражда, също така квалификация.

При позитивна характеристика цифра 7:

Седмицата винаги се стреми да разбере смисъла на живота;

7-принципна, нечетна вибрация; дипломация, баланс и хармония трудно се постигат, тъй като искат да доминират.

От нумерологична гледна точка 7 е устойчива позиция. Има мощна съзидателна сила, прилага индивидуален подход при взимане на важни решения.

Интересен факт е, че цифра 7 при определени обстоятелства е податлива на съюзи, договорки.

От астрологична гледна точка седмицата дава съюз, сътрудничество, връзка с „другия“, партньор „другите“- партньори, в името на една обща цел или, за да се постигне нещо значимо за дадена кауза, за обществото.

При негативни нумерологични проявления цифра 7 са склонни към изолация, меланхолия, депресия, неразбиране същността на нещата, ситуацията, вътрешно противоречие, зацикляне на едно място.

"Продължаваме промяната" - ДБ - номер 66 в бюлетината

Според нумерологията 33 е символ на духовно просветление; стремеж към съвършенство; тройката в нумерологията и астрологията се свързва с планетата Юпитер; в номер 33 имаме насложена вибрация на тройката.

Юпитеровото двойно влияние в числото 33 дава шанс на своя притежател за засилен стремеж към власт;

Според духовните принципи и космичния ред трябва да изградят чувство за справедливост; да се стремят към дипломация, самоотвержено служене;

Числото 33 през погледа на нумерологията дава развитие, стремеж към победа, растеж;

В негативна светлина появата на 33 може да е знак за несигурност, притежателят има много страхове или се чувства изгубен, слаб; Вибрация 33 символично може да получи помощ от ангели пазители, само ако върши добри дела.

Много често числото 33- е свързано с желание за господство - на всяка цена.

ДПС - номер 57 в бюлетината

Числото 57 съдържа цифра 5, 7 и редуциран сбор тройка. Вибрация 57 е многопластова и сложна. В нумерологията номер 7 се свързва и с интуицията. Това число сочи, че ДПС все още може да е ключов, важен фактор и през следващите месеци на 2023. Седмицата лесно може да премине през върхове и падения. Цифра 5 има отношение към властта, но е свързана и с промяна.

При негативни астрологични проявления петицата дава напразни обещания, склонна е на подмолни действия. С новата 2024-та година тази подкрепяща, обединителна роля постепенно започва да губи своето влияние. Това е провокирано от външни числови фактори изграждащи числото 57, както и според новите аспекти на 2024.

ИТН - номер 21 в бюлетината

Като нумерологична характеристика числото 21 е под влиянието на цифра 2, 1 и редуциран сбор тройка.

Двойката в астрологията отговаря на Луната- управлява народа, стреми се да помага на околните, откликва, съпричастна към страданието; избягва напрежение и конфликтни ситуации.

Нумерологично тройката е символ на планетата Юпитер - има стабилна характеристика; свързва се с успеха, късмета, умее да надгражда, има шанс да се реализира, търси социални контакти, доверие, симпатия сред хората.

Тройката дава признание, има развитие, символ е на възхода, прогреса.

При негативно проявление има склонност към налагане, нетолерантност, тройката търси нови хоризонти за реализация; както и за движение в различни посоки.

„Възраждане“ - номер 42 в бюлетината

Числото 42 има редуциран сбор 6 - стремеж към хармония, баланс.

Нумерологични характеристики показват, че номер 42 може да събира съмишленици,  да е конкретна, но може и да лавира; бързо се приспособява към ситуации и събития с колективна мисия към околните. Това е продиктувано от влиянието на цифра 2 - символ на Луната, отговаряща за народа, масите и цифра 6, подвластна на планетата Венера - символ на съглашение.

Под влияние на Сатурн четворката в нумерологията може да даде добра организация, стабилност, реализация.

В негативен план числото 42 сочи трудности, забавяне по пътя към успеха; От Венера и Луната стават чувствителни, емоционални, много размишляват, склонни са към стабилност, изолация, колебания, имат страхове. Могат да станат консервативни, тромави. В някои случаи номер 4 може да надценява възможностите си, която се свързва с планетата Сатурн.

ВМРО - номер 4 в бюлетината

Според нумерологични показатели четворката се свързва с ред, закон, дисциплина. Притежателят има перфектна организация, стабилност, грижи се добре за реда.

Според астрологията често са максималисти, стремят се да командват околните, налагат мнението си, търсят материална сигурност, но са и перфекционисти. 

Номер 4 има завишена активност, обича да прави чести трансформации;

В негативен аспект четворките срещат доста трудности и ограничения по пътя си, те са консервативно настроени; също така са пасивни, имат страхове;

Вибрация четири обича да се налага, не търпи чуждо мнение, липсва тактичност, могат и да са подмолни.

***

- Датата на вота може ли да поднесе изненади?

- Предстоят доста трансформации в политическия живот на страната - някои са скоро, други в идните 3 години- периода 2024- 2026.

Към настоящия момент за България политическия живот и ръководство има сложни характеристики, които продължават както до края на годината, така също и през голяма част от 2024-та година. Особено отчетлив е периода около месец април - юни 2024 г.; нестабилност има и през 09,10 месец, стигайки до края на 2024.

- Ще има ли разместване на местно ниво?

- Астрологичните и нумерологичните изчисления сочат провеждане на балотаж в София на местните избори.

След изборите за местна власт през 2023, според редица нумерологични и астрологични изчисления на хороскопите на важни лидери от политическите партии, става ясно, че на „некоалицията“ ѝ предстои голямо изпитание, предстоят промени в „сглобката“.

Тенденцията е за неспокойни месеци в политическия живот на България до края на 2023 година. Напрегнати периоди има и през голяма част от 2024.

От пролетта на 2024-та година, периодът около месеците март-май-юни - времето около изборите за европейски парламент, идва тенденция за политическа нестабилност.

Рождените астрологични параметри, карти „портрети“ на много политици, водачи на партии се променят още през 2023. Някои лидери на партии имат тежки въздействия и влияния през 2024. Има тенденция и от към поява на нови лидери в страната. Тази тенденция е не само тук в България, а и на доста места по света - поява на нов политически модел на ръководство.

- Как може да се отразят изборите на управляващата „сглобка“?

- Астрологични и нумерологични изчисления сочат трудности, поява на сериозни разногласия в „сглобката“. Предстоят им сериозни неразбории, влизане в противоречия, спорове, конфронтация и промени.

Нумерологът инж. Нели Колева е автор и на редица книги за магията на цифрите и как те са закодирани в битието ни. Повече може да прочетете в "Практическа нумерология - Тайният език на рождените дати".

Интервю на Вероника МАРТИНОВА, БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук