Очевидка на бруталното престъпление във Варна разказа, че е видяла мъж с черни дрехи да се качва на балкона на апартамента на първия етаж във фаталния блок на ул. „Македония“. 

"Помислих, че е крадец, уплаших се и се заключих, разказва жената. 

Както БЛИЦ информира, по-рано днес главният секретар на МВР старши комисар Ивайло Иванов даде подробности за кървавата баня. 

За неочакван обрат с кървавата баня във Варна съобщи главсекът на МВР СНИМКИ

Той уточни, че става въпрос за двойно убийство с последвало самоубийство. 

"Нека хората да бъдат спокойни, няма троен убиец, който да се разхожда на свобода", успокои той. 

Както медията ни писа, около 10.15 часа в сряда в полицията е подаден сигнал, че в апартамент на ул. "Македония" във Варна е станала стрелба, завършила с жертви.

Когато отиват на място, полицаите откриват три трупа - на 40-годишния Димитър, на 23-годишната Диляна и на 41-годишен швед.

Първи СНИМКИ на фаталната Диляна и бившия й Димитър от касапницата с три трупа във Варна

По все още непотвърдена информация, Диляна и Димитър имали доскоро бурна и страстна връзка, но те се разделили, а скоро след това тя започнала връзка с шведа. 

В апартамента на Димитър обаче полицаите откриват и цял боен арсенал, заради което работят и по друга версия, освен по тази за любовен триъгълник, завършил със смърт.

"Намерени са автомат, както и три пистолета. Два преправени газови и един боен със заличени номера", уточни окръжният прокурор Красимир Конов.

Назначената балистична експертиза ще посочи дали жертвите са разстреляни с някое от намерените в апартамента оръжия. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!