Спорт тото за пореден път ще изненада своите почитатели с огромно количество допълнителни печалби.

Тиражът е 86-и и ще бъде проведен на живо тази неделя. Всички участници в играта „6 от 49“ освен че имат възможност да грабнат джакпота, който се очаква да достигне до 4 100 000 лева, ще участват и в жребий за нов автомобил. Допълнителни печалби са подготвени и в играта „5 от 35“, в която жребият ще определи десет късметлии, които ще спечелят по 500 лева по случай Димитровден.

Всички, които имат именици, сред близките си хора, могат да ги зарадват за празника и с квитанции за играта „6 от 42“, в нея прогнозният джакпот е  370 000 лева, а такава печалба дава положителни отговори на много финансови въпроси.

Дори да няма повод за празнуване, той може да бъде намерен в играта „Тото 2 – Зодиак“, в която печалбите са до 3 000 000 лева, а такава крупна сума ще подобри настроението на някой късметлия за десетилетия напред.

Минимален залог от 30 стотинки е добра възможност да бъдат отбелязани три позиции и три цифри в играта „Тото Джокер“, защото в нея джакпота се очаква да достигне 90 000 лева. Така печалба е достатъчна за закупуването на малък апартамент, а квадратният метър ще излезе по-малко от една стотинка – който иска може да опита късмета си в тази игра.

На 29 октомври приключва кампанията „Богата есен с Тото клуб“, а на 1 ноември ще бъдат изтеглени и 10 допълнителни печалби, всяка на стойност 1 000 лева. Веднага ще стартира и новата промоционална кампания за Лоялност „Празнични мечти“, в нея са подготвени 12 печалби по 1200, които ще бъдат изтеглени на 27 декември 2020 година.

Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор в България, а това дава нужното спокойствие на участниците, че ще получат своите печалби в определения срок. Печалбите са освободени от данъци, а това означава, че колкото и милиони да бъдат спечелени ще пристигнат в банковите сметки на късметлиите до последната стотинка.

Залози могат да бъдат направени до 18:15 часа на 25 октомври, онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.