Социални служители взеха детето на един от арестуваните тази сутрин във Ветово - Васьо Гръка, съобщава Trafficnews.bg. Припомняме, че в момента там тече специализирана операция срещу телефонни измами.

Към този час задържаните вече са 10 души, сред които две мулета и шестима свързани с организацията на схемата - Христо Пожарникаря, Пламен Роджера, Пешо Първанов, Васьо Гръка, Яни Якуш и Топчо Янакиев.

Преди минути беше разбита и къщата на Христо Пожарникаря. През разбитата врата на дома са нахлули полицаи и служители на НАП. От имота са конфискувани лек автомобил "Ауди" и парфюми. Пожарникаря е задържан малко по-рано днес на границата с Румъния.

Цялото Ветово е блокирано от жандармерия и полиция, а пред някои от къщите, свързани с инкриминираните задържани, има и коли на Агенцията по приходите. НАП описват къщи и имущество.

Командировани са сили на жандармерията от цялата страна, а Ветово остава блокирано, предава репортер на TrafficNews. Проверяват се всички автомобили на входовете и изходите.

Вижте кои са арестуваните тук:


Ето как протича акцията:

Ветово към този момент!