По неофициална информация "качулките" отново са щурмували имението на братя Галеви в село Ресилово. От МВР заявиха, че на този етап не могат да потвърдят тази информация.
БЛИЦ припомня, че вчера жандармеристи атакуваха домовете на издирваните гардове на Галеви. Прокуратурата обяви за общонационално издирване популярните Владимир Ангелов-Стъклето, Николай Отверката, Георги Градевски-Конън. Над 20 жандармеристи атакуваха домовете на най-доверените бодигардове на ексбаретите Пламен Галев и Ангел Христов в Дупница. Нито един от търсените Владимир Ангелов- Стъклето, Николай, с прякор Отверката, и Красимир Цирко, както и Георги Градевски-Конън не са били открити по домовете си, те са обявени за издирване заради криминални прояви през последните няколко месеца, съобщи административният ръководител на Районна прокуратура - Дупница Величка Шопова.
Имоти на Пламен Галев и Ангел Христов, известни като братя Галеви бяха проверявани на 15 октомври при съвместна акция на прокуратура, полиция, следствие, ДАНС, митниците и НАП. Проверявани бяха автокъщи, офиси, административни сгради и жилища. Акцията протече в Дупница, Перник и София. Извършиха се претърсвания и изземвания в 13 обекта. Братя Галеви тогава бяха призовани по телефона да се яват на разпит в ОД Кюстендил на МВР, но те бяха в неизвестност за около 24 часа. На другия ден се явиха доброволно в Националната следствена служба. /БЛИЦ