"Отровното трио" Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков ще изненада обвинения в 19 престъпления Васил Божков с насрочения на рожденния му ден общонационален протест. Шествието вероятно е специален подарък от трите персони към хазартния бос, който на 29 юли навършва 64 години.
Преди повече от 10 дни от разпространени от прокуратурата записи на телефонни разговори между Божков и главния редактор на "Фрогнюз" Огнян Стефанов и депутата от комунистическата партия Александър Паунов стана ясно, че той активно дирижира протестите срещу правителството и главния прокурор.По време на диалозите Божков призна, че е приятел с банкера беглец Цветан Василев. Същият Василев, на когото Хаджигенов е семеен приятел, а по едно време и адвокат на един от задържаните за подготвяно убийство на депутата Делян Пеевски.

В топла връзка с Божков е и Арман Бабикян, който по време на протестите цитира негови реплики.

Близо 3 месеца хазартният бос се укрива в Дубай, откъдето продължава да плете различни сценарии срещу държавата. Той обяви, че се е прицелил в премиера Борисов и финансовия министър Владислав Горанов. Един от най-успешните министри на България бе жертван заради уличните метежи, в които най-кресливи са Бабикян, Хаджигенов и Минеков. Тримата зоват за провокации, затваряне на основни пътни артерии, блокиране на административни сгради и съдебни палати, но държавните органи не се намесват. Докато в същото време бе поискана оставката на Горанов, който има основна заслуга за влизането на страната ни в чакалнята на Еврозоната и за фискалната стабилност.

Основни остриета в плана на Божков са именно участниците от "Отровното трио", които сега са определили дата на поредния си протест точно на рожденния му ден. Нали не си мислите, че това е просто съвпадение?