Какво ще се случи с икономиката, световната политика, пандемията и климата през следващата година? Остават броени дни до настъпването на новата 2022 г. и много от нас са нетърпеливи да разберат какво да очакват от предстоящия етап в живота си. Известният астролог Павел Глоба не пропусна да сподели своята прогноза в това отношение, пишат Глас Нюз. 

И така, гуруто на астрологията е изчислило, че кризата в икономиката може да се задълбочи изключително много, пише порталът Слова и фразы. Тъй като цените продължават да растат, мнозина ще се сблъскат с недостиг на пари. И предпоставките за промяна на ситуацията към по-добро трябва да се очакват не по-рано от есента. 

Освен това преструктурирането и възстановяването на световната икономика ще стане възможно само ако правителствените ръководители вземат предвид грешките от миналото.

Китайската 2022 година: Под знака на черния воден тигър, ето какво ни чака

В сферата на политиката астрологът също не вижда нищо обнадеждаващо - така че според него е възможно преминаване на назряващите кризи в остра фаза. В същото време в много страни е вероятно на политическата арена да се появят нови лица със свежи идеи. Глоба смята, че глобалните конфликти, включително военните, са малко вероятни, но напрегнатата ситуация ще остане в много региони на света.

Състоянието на климата ще продължи да бъде повлиявано от глобалното затопляне, така че през 2022 г. няма да може да се избегнат природни катастрофи. Глоба смята, че да се говори за края на пандемията от коронавирус, също е преждевременно. 2020 и 2021 могат да се разглеждат по-скоро като вид обучение. Според експерта по звездите истинската пандемия ще започне през 2022 г.

Павел Глоба прогнозира, че човечеството постепенно ще осъзнае необходимостта от саморазвитие, хората ще могат значително да подобрят професионалните си умения и мнозина ще намерят хармония. В същото време духовните ценности ще станат основни за някои от земните жители. Също така годината ще бъде белязана от световни културни събития.