Много часове са били инвестирани от страна на жените в желание да разберат какво означава дадено поведение от страна на мъжете. Приятели, познати и роднини дават безкрайно много съвети и най-лошото – всички са различни. Днес ще вдигнем завесата над странното поведение на мъжете и ще открием, че отговорите, които търсим, са много по-прости. Представяме ви 5 неща, които мъжете правят, но никога няма да си признаят. Просто за да не се чудят момичетата и жените вече.

1.Той не винаги има истинското ви име в телефона си
Понякога, когато си пишете, усещате ли, че избягва да казва името ви? Истината е, че не е рядкост мъжете да не записват жените с имената им в телефона си. Това е защото понякога го възприемат като че нещата са сериозни. В крайна сметка „Момичето от бара“ не звучи като нещо твърде ангажиращо.

2. Той разказва съобщенията ви пред приятелите си


За да сме честни, това е нещо, което е съвсем очаквано. Всички обсъждат събития, свързани с личния живот, със своите приятели. Разговорите обикновено се свеждат до това дали дадено съобщение значи, че жената иска секс… или генерално какво значи.

3. Чака дълго време, докато отговори без причина
Защо? Никой не знае. Честно казано, това е ход, за да накарат момичето да ги иска още повече и да задържат интереса към себе си. В същото време, момчетата са наясно, че ако ви пишат веднага, могат да изглеждат дори отчаяни.

4. Няма представа какво значат половината емотиконки
Понякога се случва отговорът на смс-а или на съобщението да бъде придружен с емотиконка, която няма нищо общо. Разбира се, в тези моменти момичетата сядат и започват да мислят какво точно е имал предвид. Нищо. Абсолютно нищо не е имал предвид, вероятно просто му харесва емотиконата.

5. „Точно излизам от банята“
Добре, това може и да не е лъжа, но освен това няма никаква друга причина да ви го казва, освен ако не очаква отговор в стил „Докажи го“, с което оправдано да ви изпрати супер позьорска снимка гол до кръста.