Моторист остана изненадан, след като видя UTV да се движи без регистрационни номера. Чавдар Т. е споделил видео в социалната мрежа Фейсбук, на което се вижда как мъж управлява UTV, което е без регистрационни номера. Вероятно случката е заснета на столичното Околовръстно, пише GlasNews.bg.

Освен че превозното средство е без номера, шофьорът държи в едната си ръка мобилно устройство, а с другата е хванал кормилото.

"Аз ли нещо съм остарял и недовиждам или това UTV се кара без номер и отгоре на всичкото шофьорът си цъка на телефона", написа Чавдар към кадрите.

Откроява се и още едно нарушение. Във видеото се вижда, че шофьорът на UTV-то предприема маневра, която изисква да бъде включен мигач - такъв обаче липса.

"То няма номер, няма и мигач това UTV. Приятел, къде ти е номера? И си пишем на телефона... Браво! UTV-то без регистрация и си цъкаме на телефона.

Гледайте го тоя, направо е скандален! Да караш без номер по тоя начин на пътя... полиция няма ли в тая държава? Какво се случва?", казва във видеото мотористът.

Ето и кадрите:

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук