Бензинджия напълнил колата на пловдивчанка с бензин, вместо с дизел. Инцидентът е станал на бензиностанцията "Хаджията Груев" в Кючук Париж в Пловдив.

„Слизайки, изрично казвах на момчето да ми сипе дизел за  50 лева. Когато се върнах в автомобила усетих странна миризма на бензин в купето. Погледнах бележката и какво да видя-заредили са ми бензин”, пише Смиляна Захариева, цитирана от TrafficNews.

Тя веднага слязла и попитала служителя какво и е налял, а той най-спокойно отвърнал-бензин. Той се аргументирал, че тя сама била спряла на колонка за това гориво. По думите й колонката била смесена и разчитала на коректното обслужване на бензинджията.

„Спираш и разчиташ, че някой си е на мястото. Добре, че беше миризмата и знанията ми ме накараха  веднага да спра”, допълва пловдивчанката.

След неприятния инцидент на главата на жената се стоварил сериозен проблем. За да не блокира двигателя, сега се налага колата да бъде вкарана в сервиз, а резервоарът й да бъде демонтиран, изпразнен и почистен.

Това ще коства не само пари, а и много нерви на Захариева.

Наш репортер опита да се свърже с обекта и да потърси и тяхната позиция. На посочения телефон за връзка обаче никой не отговаря.