Голям брой родители се събраха пред ОДЗ "Брезичка", тъй като са недоволни от отстраняването на директорката Събка Недева.
"Дъщеря ми ми споделяше, че е псувана и удряна от г-жа Иванова и че е обиждана от Петрова. Това не можех да го повярвам. Не знаех, че има такива мащаби, докато не видях клипа. Имам две големи момчета и фактът, че те бяха там, значи че съм доволен от материалната база на мястото и от екипа. Ние сме тук не за да търсим възмездие, а за да споделим какво се случи с нашите деца и конкретно с тези госпожи. Искаме да оставим държавните органи да си свършат работата докрай", сподели един от родителите пред Bulgaria ON Air.

Друга майка добави: "Искам да се извиня лично. Попринцип не искахме да не става достояние в нета това, което се случва на камерите. Виждате, че при г-жа Иванова нещата стават на всяка цена и това явно е било практика в дейността й. Тя е настоявала нещата да случат и е ползвала различни методи. Ние мъдрихме какво решение да измислим, а те нещата изтекоха в мрежата, докато се усетим".

Родителите масово обявиха, че са доволни от директорката, която е превърнала тази детска градина в красиво място и му е вдъхнала живот. 

Самата Събка Недева, директор на градината каза: "С огорчение приех решението. Ще изляза с достойнство и ще се пенсионирам от понеделник, ако това решава проблема, но не смятам, че аз съм проблемът".