Похотливият старец от "Откраднат живот" Стоян Алексиев се оказа в епицентъра на грозен скандал.

Посредственият актьор погнуси обществото освен с педофилските сцени с 22-годишната си студентка, и с грозните лъжи, с които се опитва да маскира дядовските си изпълнения. Вместо да се извини на съпругата си и на аудиторията, която стана свидетел на грозната картинка, фабриката му за лъжи днес роди нови нелепици. Хората са възмутени от неговия дядовски вид, който в центъра на София бърка под полата (бел.ред. - и то отгоре) на едва навършилата 22 негова студентка.

Според сайтът "Bnews", Стоян Алексиев е изключително близък до "Протестна мрежа", Радан Кънев и до десните сили в ГЕРБ. Пред свои ученици в Пловдив, където е преподавал курс по актьорско майсторство, любителят в реалността на педофилските изпълнения проф.Генадиев от "Откраднат живот", си е позволявал да сипе ругатни срещу неудобни за статуквото политици и да агитира в полза на Реформаторите и ГЕРБ.

Ето защо Bnews призовава прокуратурата да се задейства, защото това на практика е използване на служебно положение с цел сексуални отношения, а Нова ТВ да го изпъдят от екран. Интересно е дали законната му съпруга знае какви ги върши сред младите студентки мъжът й и в същото време знае ли Нова ТВ как на техен гръб възрастният дядо е вкарвал в леглото си младите студентки по актьорско майсторство, за да ги уреди с малки роли в скъпите сериали на телевизията.

По информация на столични актьори и студенти от НАТФИЗ дядо Стоян е част от дружинката на Владо Пенев и други протестъри, които продадоха съвестта си, за да върнат хората на Иван Костов на власт и седнаха на топлите местенца, оставени от техни бележити колеги като Марин Янев, Апостол Карамитев и други, за да злоупотребят със своята известност и служебно положение. На всичко отгоре запознати източници разказаха пред Bnews, че дядо Стоян Алексиев е получавал тежки хонорари от филма "Дървото на живота", за който Николай Бареков наскоро призна, че е бил под натиск от борда на директорите на КТБ и Цветан Василев да подпише договор за 10 млн.лв. Интересното е, че след като се е налапал с тлъсти хонорари от там, Стоян Алексиев е бил първи на протеста срещу КТБ през 2013 г.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!