Пореден шокиращ клип се появи TikTok. Дете на почти 13 години кара кола в присъствието на баща си. Кадрите получихме в рубриката „ Моята новина”. Пред екипа ни Вальо Рамаданов обясни, че направил видеото за забавление.

Ситуацията се разиграва в Румъния. 

„Пътувах за България и бях много изморен. Реших да ме повози за 5 минути, за да станем популярни в социалната мрежа”, разказа мъжът.

Вальо не смята, че е направил грешка.

„Опасно е. Не искам да давам пример на други деца”, каза той.

Хората, които не одобряват постъпката, мъжът нарича хейтъри. Освен да го научи да кара, Вальо има и други планове за сина си.

„Искам да стане депутат”, заяви бащата.
 

Според познати на Вальо, мястото, където е сниман клипът е варненският квартал „Владиславово”. Видеото вече има почти 70 000 гледания в платформата „тик-ток” и над 6000 харесвания. Момчето шофира „синия кошмар, който наказва всички душмани”, както се изразявя Вальо в друг клип с БМВ-то, съобщава Трафик нюз бг.

Гордият оператор нарича себе си Вальо Таратайката, по известен в интернет пространството като Лабадайчо. В социалната мрежа той е следван от 150 хиляди души и има над 1,5 милиона харесвания.

Малкият герой, който вече носи титлата „Фончо 4” все още не е толкова известен в „тик-ток”. Той има само 8000 последователи. След като вече яхна „синия кошмар” може би и феновете ще станат повече, ако колата не стане „андибул морков”.

Друг въпрос е дали тийнейджърът и менторът му, който е и негов баща, осъзнават опасността от действията си - както законово, така и от морална гледна точна. 


ВИДЕО: Трафик нюз бг