Жена ми и детето са добре. Моля ви, не искам да говоря. Не съм очаквал подобно нещо от кучето. Това каза Димитър Папазов, бащата на пострадалата 2-годишна Цветелина от село Крумово.
Детето бе жестоко нахапано от домашното куче на семейството, което е от породата Дого Аржентино. Пострадала е и майката на детето Наталия, съобщава "Марица". Драмата се разиграла в двора на къщата им на ул. „Шипка” в Крумово. Вчера следобед Наталия била навън с двете деца, когато изведнъж четириного се нахвърлило върху детето. Наталия се хвърлила да спасява малката Цветелина, но тя също била нахапана.

„Нищо не видях. Наталия беше на двора с двете деца. После разбрах, че кучето ги е нахапало”, разказа бабата на Димитър Папазов Здравка. Цялото семейство е в шок от случилото се.

Според съседи кучето било огромно, бяло и добре гледано. Според тях било поне 30 кг. Димитър го гледал вече 5 години. Не било агресивно, но често го чували да лае. Хора от селото разказват, че семейството го държало отвързано и то се разхождало свободно из двора. Преди време се наложило Папазови да направят по-висока телената ограда, за да не я прескочи четириногото. На вратата на къщата им вчера репортерът ни видя табелка „Зло куче”.

След инцидента вчера е бил извършен оглед на място. Кучето пък е иззето.