Както БЛИЦ вече съобщи, полицията официално издирва 56-годишният Росен Желев Ангелов за шесторното убийство в Нови Искър.

Има вероятност той да е въоръжен и опасен. Хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.
 

 

Според събраната информация той е поддържал непрекъснато отношения с една от жертвите  – Кети Кюхова. Както БЛИЦ вече съобщи той е регистриран в МВР за блудство, непрекъснато си е сменял местожителството.

Росен Ангелов е живял в Нови Искър преди десетина годи и бил зад решетките за блудства, изнасилвания, педофилия и други сексуални престъпления. 

Вече десет часа продължава специализираната акция на МВР в района на село Луково във връзка с шесторното убийство. За него се знае също, че е добър планинар.

Извършителят се издирва и с хеликоптер, който лети над вилната зона в Луково. Жандармерия е блокирала един от пътищата високо в планината, където се извършват и процесуално-следствени действия. Именно там се намира къщата, в която е живял или се е укривал извършителят на тежкото престъпление.

Преди минути стана ясно, че откритият мобилен телефон в района, за който БЛИЦ вече съобщи, е на убитата Кети.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!