„Благодаря на Съдбата за това! Светъл път на душата на този велик писател!“, това написа преди часове съпругата на президента Румен Радев в личния си фейсбук профил.

Първо в БЛИЦ! Малко след полунощ Деси Радева реши да… (ВИДЕО) 

"Чувството за хумор е чудесно лекарство. Не съм срещал фанатик с чувство за хумор, нито пък съм виждал човек с чувство за хумор да стане фанатик, освен ако по някаква причина го е загубил. Фанатиците по правило са саркастични, някои от тях имат остър език, но не и чувство за хумор.

Само в БЛИЦ! Деси Радева за скандала около Катовице: Ей, ама това клониране за нищо го нямам! (СНИМКИ) 

Хуморът задължително включва способността да се смееш на себе си. Хуморът предполага релативизъм, способност да се погледнеш отстрани и да се видиш такъв, какъвто те виждат другите, възможност да проумееш, че колкото и да си прав и безгрешен, животът има и една смешна страна.

Деси Радева проговори за Катовице: Никулден бе ден за шарани. Сготвени! 

Ако можех да компресирам чувството за хумор в малки капсули и да накарам цялото население на Земята да изпие по едно...", из "Как да излекуваме фанатик", написа още Десислава Радева.

Направо не е за вярване какви ги свърши Деси Радева пред Елизабет II: Изкопира Тереза Мей, а после... (СНИМКИ/ВИДЕО)

Освен това Г-жа Радева сподели и снимка от книгата „История за любов и мрак“ на Амос Оз, която е надписана специално от автора за президента и съпругата му.