Истинска епидемия се разразява в онлайн пространството. Издирвани престъпници масово започват да коментират снимките си в официалната страница на СДВР. Вече се появи и трети смелчага, който нададе глас в онлайн пространството. Става въпрос за 24-годишния Дичо Дичев. 


Под един от коментарите, че той се намира в Лондон, Димчев приканва жената, която го е издала: "Кажи им Мариела даже може да ги пратиш в офиса или да им дадеш номера ми. Смешници". А след това смело обяснява, че "Помагам на разни хора да се уредят с имоти тука, но са доста не благодарни... и не се траят", а после и допълва".

 


Припомняме, че МВР разпространи снимки във "Фейсбук" на 57 престъпници, които се издирват.

Подобно на случая с издирвания от СДВР Красимир Тончев, който завърза разговор с граждани под снимката си, бившият охранител на несебърския бос Димитър Желязков – Константин Вълчев, по прякор Коце Бащата или още познат като Мамута е също не остана длъжен на потребителите, които не спестиха една и две обиди към него.

СДВР също излязоха с коментар на страницата си във Фейсбук по случая с Красимир Тончев: "Много добре г-н Тончев знае, че е осъден и че трябва да си излежи наказанието и затова е извън България. Затова е даден за издирване на Интерпол. Колегите които го издирват от Тополовград също му имат телефона. Повечето, които са публикувани се укриват извън България , а там се издирват от служители от България а от служители на съответната държава."

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!