Две шефки на ВИП бардаци, маскирани като луксозни сритпийз клубове, буквално заковаха тартора на бандата за сексуални услуги Митко Полицая.

Управителките на „Велвет” и „Кама Сутра” са дали показания срещу Димитър Митров и са разказали надълго и нашироко схемата, по която са осигурявали момичетата за платена любов, както и кой седи на върха на пирамидата. Това стана ясно в спецсъда, който остави цялата банда начело с Полицая в ареста на заседанието в понеделник късно вечерта, пише „Телеграф”.

Докато магистратите заседаваха по мерките за неотклонение на 13-те арестувани, стана ясно, че и другите двама издирвани от групата са се предали в ГДБОП. Техните мерки ще бъдат гледани на заседание днес.

По време на акцията спецченгетата щурмуваха три клуба – „Велвет”, „Кама Сутра” и „Ротинг бар”. Арестувани бяха над 70 компаньонки, като голяма част от тях също вече са свидетелствали пред съдията срещу Митко Полицая. Управителката на третия клуб обаче отказала да говори пред съда и остава в ареста заедно с шефовете си.

От прокуратурата и ГДБОП обясниха, че схемата на Митко Полицая била следната: който желаел да прави секс с компаньонка, си поръчват питие и цената на услугата била включвана в сметката. Обикновено тарифата била 150 лв./ч. Всеки клуб си имал отговорник, който вечер предавал парите на финансиста на бандата Спас Джуджето. Той на свой ред носел пачките на Полицая.

За бандата за сексуални услуги работели и шофьори. Един от тях също бе оставен в ареста, въпреки че също дал показания срещу шефа си и цялата система на работа.

Това е пореден арест за Митров, който е бивш полицай. Родом е от Своге. Той бе арестуван зрелищно в рамките на акция „Нежен Октопод” преди години, но така и не се стигна до осъдителни присъди. Тогава обвиненията срещу него бяха същите. Сега според прокуратурата бандата на Митров работила от 2016 г. до момента.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ