Както вече БЛИЦ вече ви съобщи, любопитно видео, снимано на "Орлов мост" в неделя вечерта, се завъртя в социалните мрежи.

Докато Христо Иванов се излъчва "на живо" сред протестиращите, към него се приближи мъж с тъмносиня риза и поиска да се снима с "бъдещия премиер", както го нарече той. Христо Иванов се снима радушно, докато мъжът не му споменава свойски: "Изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо (знакова фигура от СИК в миналото), обадил се е на Маджо...."

Христо Иванов скача като попарен и опитва да отклони мъжа, осъзнавайки, че всичко се излъчва "на живо" и няма как да прикрие обвързаността си с групировките и съмнителни фигури.

Мъжът с тъмносинята риза всъщност не е никак случаен. Димитър Ламбовски е бивш царски депутат и е обвързан пряко с мутренските босове от миналото през няколко дружества, в които участва.

Не закъсняха реакциите на обществените личности в мрежата относно този доста интересен разговор, като сред тях е и депутатът Десислава Атанасова.

"След обажданията на , обажданията на Маджо Приближаващият за снимка - Ламбовски ( свидетел по "Осемте джуджета"). "Чакай, чакай, че сме лайф" Можехте да питате Канна за микрофоните Иво Мирчев, ти ли снимаш?", пише Атанасова в пост в социалните мрежи и припомня, че името на Маджо се свързва организираната престъпност от времето на Прехода.

Журналистът Николай Бареков също коментира случката и изказа мнението си за събитията с публикация във Фейсбук.