Полиция приклещи два автомобила - "Мерцедес" с бургаска регистрация и служебен ван на "1000 бани" на ъгъла на улица "Цар Калоян" с ул."Христо Фотев" в бургаския ж.к."Възраждане", съобщава "Флагман".

Шофьорът на вана твърдял, че Мерцедесът се управлявал от мъж, който е на мястото и е във видимо неадекватно състояние. По думите му колата криволичела по улиците и създава сериозна предпоставка за ПТП. Той ги настигнал, направил им знак да спрат и извикал полиция.

Версията на другата страна обаче била много по-различна. Според пътуващите в Мерцедеса, возилото се управлявало от жена на средна възраст, а не съпруга й, а водачът на служебния ван ги заплашвал. 

Полиция търси свидетели и ще установява коя от двете версии и истинска.


Междувременно в един от форумите шофьорът на служебната кола коментира:

"Аз съм шофьора на Дачията, да ви кажа преди да съдите, че не е имало никакви пререкания. Карах след мерцедеса който криволичеше и караше неадекватно и не съм тръгвал да бия никого. Това може да се потвърди и от полицаите, водачът на Мерцедеса отказа проба за алкохол, и кръвна също, единственото което направих, е че спрях водача и звъннах на 112. Господина ако не беше пиян, нямаше да откаже пробата."

Полиция установява кой е шофирал и има ли пътно нарушение