Опечалени близки един след друг влизат във входа, който се намира на пловдивската улица „Караджич“, където е живял музикантът Антон Бояджийски, видя репортер на БЛИЦ.
 


Отказват да пуснат репортери във входа. Една жена само се обърна разплакана и каза „Моля Ви. За Вас това е новина, за нас е трагедия“.
 


Във входа влезе разплакано младо момиче, вероятно дъщеря на рок музиканта.
 


Съседите също не са сговорчиви. Един от тях сподели пред БЛИЦ, че Антон е бил особен човек, мълчалив и неособено общителен.
 
По непотвърдена информация на медията ни застреляната Николина Попова е живеела на семейни начала с музиканта в неговия апартамент.


БЛИЦ припомня, че зловещото убийство се разиграла в тузаркото „Ауди ТТ“ на китариста, което бе намерено край Пампорово.

Както медията ни вече писа водещата версия е убийство и самоубийство.

По-рано БЛИЦ се свърза със Сийка Забилева, регионален говорител на МВР – Смолян. Пред БЛИЦ тя направи още разкрития за случилото се край Пампорово.

Припомня, че 41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконнен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.

Преди минути пък Тодор, който пръв се натъкнал на колата ковчег с труповете на банкерката и музиканта в Пампорово, даде смразяващ кръвта разказ за случилото се.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!