Общинският съветник Йордан Кисьов е изключен от групата на ГЕРБ в община Елена заради това, че преди около месец преби свой конкурент в бизнеса, съобщава "Борба".

Местният парламентарист, който се занимава с организиране на шофьорски курсове, прибягна до юмручното право и дори прати в болница свой конкурент, а грозната сцена с побоя се разиграла пред очевидци в сградата на общината.

Вчера от местната партийна организация на ГЕРБ потвърдиха, че Кисьов е изключен на събрание миналата седмица. Съпартийците му са порицали поведението му и са го призовали да си подаде оставката от местния парламент. Кисьов, който до момента не се е забърквал в публични скандали, е депозирал заявление за напускане на Общинския съвет до Общинската избирателна комисия, потвърди и нейният председател Мария Христова. Комисията обаче заседава след редакционното приключване на вестника. Очакванията са Йордан Кисьов да бъде отстранен от местния парламент и на негово място да влезе Пенка Цочева. Така групата на ГЕРБ остава най-голяма в Общинския съвет – от 10 души.