Любовен триъгълник е причината за кървавата разправа в Слънчев бряг тази нощ. Това съобщи за Флагман.бг отлично информиран полицейски източник. На мястото на демонстративния разстрел пред хотел „Бахами”, до Автомивка „Луксор” в курортния комплекс пристигна главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, който получи информация за основната версия от директора на ОД на МВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов, пише Флагман.бгСвалени са видеозаписи от камерите на хотел „Бахами”, от които ясно се вижда как черният мерцедес S-класа СВ9911МА спира. Двигателят му все още не е загасен, когато до него приближава БМВ.

Баварецът изравнява откъм дясната страна на мерцедеса и от него се изсипва дъжд от куршуми към шофьора и спътницата му на дясната седалка. 55-годишният Коста Николов Миджурина е улучен с 3 куршума в главата, които влизат отляво и излизат отдясно. 30-годишната жена от Велико Търново, за която е известно вече, че била негова приятелка,  е улучена с един куршум в главата.

Хазартният бос е загинал на място. По данни на лекари от шокова зала в Бургас жената е докарана в УМБАЛ-Бургас в кома, направени са опити куршумът да бъде изваден от главата й, но засега няма информация дали е оцеляла.

Бизнесменът от Нова Загора е бил разведен от доста време. Той има 21-годишна дъщеря. Отношенията с бившата му съпруга били уредени и смъртоносното отмъщение за изневяра откъм нейна страна било изключено.

По свидетелски показания Миджурина и приятелката му са били проследени. Те са отивали в хотела. Двойката е била подготвена да прекара уикенда в Слънчев бряг. Има ли са резервирана маса в елитен ресторант, където е трябвало да отидат.

Миджурина е бил с изключително скъпи дрехи и с близо 5 кг златни накити по него. Разпитват се най-близките хора на жената с Миджурина. Засега информацията сочи към пренебрегнат интимен приятел, който собственоръчно е решил да отмъсти затова, че е изоставен.