Нагъл ром паркира лъскавия си „Мерцедес” S класа на инвалидно място. Запитан от мъж в инвалидна количка налага ли му се да спира точно там, нарушителят изгледал пренебрежително инвалида и го напсувал.
Случката се разиграла след 13 часа днес пред централния вход на автогара „Запад” в Бургас, съобщава „Флагман”, позовавайки се на гражданин, алармирал за нарушението.В своя сигнал бургазлията Теодор Караманлиев твърди, че е в инвалидна количка и случайно се е озовал на мястото - пред централния вход на автогара „Запад”. Точно там, където е най-удобно за пътниците с недъзи, са обособени 4 места за спиране на специализирани микробуси.


 
„Докато чаках моя транспорт, видях, че на едно от тези места бе паркирал черен мерцедес Ес класа А 936..., не знам от кога бе настанен там. Не знам кой е собственикът му. В това време пристигна друг черен мерцедес, пак Ес класа А 707... От него с бодра стъпка изскочи циганин по тениска – целият окичен в злато, ланците по врата и по китките му тежаха не по-малко от 1 кг.С богатия водач на този мерцедес бяха млада жена и малко момче. Тримата, очевидно бяха семейство, си оставиха мерцедеса и тръгнаха нанякъде. Върнаха се след час. Попитах шофьора дали е инвалид, защото няма такъв вид, а той ме погледна сякаш бях най-долната измет, подмина ме, сякаш съм някакво нищожество. След което чух, че ме напсува”, разказва Караманлиев.„Не искам да ме разбирате погрешно. Това че съм претърпял тежка катастрофа и съм останал жив е достатъчно основание да се радвам на всеки слънчев лъч. Не мразя богати цигани! Мразя простотията... И да знаете, че понякога много боли от подобно отношение”, завършва бургазлията.