Все още продължава обискът на апартамента на ул. „Никола Карев“ 49 в Пловдив, където живее Ангел Узунов, брат на президентския секретар по антикорупция и сигурност Пламен Узунов. Отвън обаче по нищо не личи, че вътре работят ченгета от специализираната прокуратура, подпомагани от пловдивски полицаи, пише "Марица".

Пред входа на на блока, който е на гърба на районното кметство в „Южен“, е спряла патрулка със софийски номер, а един униформен и един цивилен служител на реда стоят отвън, но встрани от вратата.  Самата тя пък наподобява врата на асансьор и само табелката с номер 49 над нея показва, че това е вход за жилищната сграда.Съседите, които живеят там, твърдят, че познават Ангел Узунов съвсем бегло и са на „здравей-здрасти“ с него. „Мисля че е на петия или на третия етаж, не съм сигурен“, заяви млад мъж от входа. Друга съседка уточни, че обискираният апартамент е на третия етаж, но и тя отказа да коментира обитателя му.

По нареждане на Специализираната прокуратура в Пловдив се извършват претърсвания в два апартамента на Ангел Узунов. В този в район „Южен“ живее самият той.Първи СНИМКИ от обиските заради Пламен Бобоков и Пламен Узнов 

Другото негово жилище – на бул. „Шести септември“ 155, беше ползвано като консултантски офис по фирмена сигурност от Пламен Узунов по времето, след като той напусна шефското място на полицейски директор в Пловдив и преди да бъде избран за служебен вътрешен министър.

Все още не е ясно какво търси спецпрокуратурата на двата адреса, нито има официална информация какво е открито там.

Същевременно обиски вървят и в София, където се претърсват места, свързани с бизнесмена Пламен Бобоков, за когото прокуратурата твърди, че е бил „консултиран“ с есемеси от президентския съветник Пламен Узунов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!