Пиян шофьор е предизвикал екшъна късно снощи на кръстовището на бул. „Тодор Александров“ и ул. „Спортна“ в Бургас, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на свидетел на случката.

По думите му причината за катастрофата е гонка с полицията. Джигитът се впуснал в бясно преследване с ченгетата, след като отказал да спре за проверка.

Той обаче не успял да вземе завоя, прелетял през островчето между платната и се забил в Ауди, което чакало на светофара до ст. „Черноморец“.
Следите от гуми ясно си личат по островчето до светофара.

Шофьорът е закопчан веднага след катастрофата, а районът се напълнил с полиция. На място са дошли четири патрулки, както и бус на Криминална полиция. Според нашия читател криминалистите са изследвали субстанции, открити в автомобила на джигита, които най-вероятно са наркотици. Дрегерът пък показал, че мъжът седнал зад волана с 1,71 промила алкохол в кръвта.

Според очевидеца яките момчета с Мерцедес G класа, запечатани на кадрите след инцидента, нямали отношение към случката. Те били блокирани на светофара около 2 часа след катастрофата, твърди човекът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!