Вторият сезон на риалитито „Смени жената“, ще се излъчва и от Перник. По пернишките улици можете да видите сканадална Ангела – жената от Пловдив, която е водена като куче на каишка от мъжа си на публични места. Разкрепостеното семейство ще се размени с пернишко семейство ревностни евангелисти, които са толкова религиозни, че дори са казали на 3-годишното си дете, че дядо Коледа не съществува, разкри в ефир един от продуцентите на предаването Иван от „Междинна станция“.
Позовавайки се на анонимни източници, сайтът „За Перник“ съобщава, че скандалната червенокоса дама с атрактивна прическа вече е ходила няколко пъти на пазар от нонстоп в кв. "Изток" заедно с временния й съпруг - Марио Владимиров, който преди години участва в друг риалити формат „Стъклената къща“.Името му се спрягаше и с влизането му във Вип Брадър миналата година, но така и не влезе.

Общо 28 семейства се впускат в смелото приключение, за да опитат различен начин на живот. Стартът на втория сезон е обявен за 28 февруари и ще се излъчва всяка сряда от 21 часа, ще заложи на сблъсъци на различни социални нива и на пръв поглед несъвместими всекидневни практики. Зрителите ще станат свидетели на уникални истории, с много колизии и обрати, които ще променят гледната точка на участниците към семейния живот.