От известно време насам в неврокопския край върви една фейсбук – интернет сензация. Родената във сатовчанското село Вълкосел, но живееща в село Туховища същата община, Зайнепа Галибова от лятото насам е голата звезда във фейсбук заради горещи кадри с нейно участие, пише toppresa.bg

В самотните дни и нощи, докато семейството й е на гурбет в Англия, зрялата шивачка на бельо Зайнепа решила да направи видео със свои голи сцени, на които върши, меко казано, перверзни неща. За да държи „огъня на страстта“, запален у съпруга й, тя му говори и мръснишки думи, които могат да разбият въображението и на най-добрия сценарист на порно филми.

Но вместо да прати интимното видео на мъжа си, Зайнепа изпраща кадрите на над 2000 свои приятели в обща група и дори по погрешка го качва във своето „стори“ на профила си.

И тогава шоуто започва. Видеото се превръща в истинска сензация и се разпространява от човек на човек, от цех на цех, от село на село… Горещата страст, лееща се от видеото, не може да стихне и до днес, вече доста месеци от заветния ден, в който Зайнепа решила да си направи голо селфи.

Семейството на жената е в шок. Тя има син, който е над двадесет години, който се зарекъл близките пет години да не се прибере заради резила. В шок е и нейният мъж, който с месеци не й говорил.

Самата Зайнепа трудно преживяла ужаса от явния резил, но според нейни близки не си го слагала много на сърце вече.

Поуката: Много внимавайте как се снимате и на кого го изпращате. Името се гради с години, а може и да рухне за минути… В крайна сметка няма значение кой какво прави под чаршафите си, стига да не пречи на другия, но някак си не е редно да го показва в социалните мрежи. 

Видеото, за което предупреждаваме, че е крайно нецензурно, може да изтеглите от ТУК