За четвърта поредна година Столична община връчи специалните призове "Скритото добро“ на официална церемония. С престижната награда беше отличен и репортерът на новините на канал 3 Петър Антонов. Той получи приза в Категория "Медии“ втора година поред.

Макар и един най-младите журналисти, Петър е един от най-активните репортери в новините на Канал 3. Той беше видимо развълнуван от получената награда "Скритото добро" и сподели опита си в търсенето на добрите новини.

Специалният приз "Скритото добро“ тази година беше връчен в шест категории: "Видимите социални каузи“, "Медии",  "Добро Сърце“, "Неправителствени организации“, "Бизнес партньори“, "Култура и спорт“. 

Целта на кампанията е да се обединят бизнес организации, неправителствения сектор, творческата гилдия и спортисти за една обща кауза – подкрепа на хората в нужда.

Благотворителната кампания стартира под патронажа на Албена Атанасова – заместник кмет на Столична община в направление „Социални дейности и интеграция на хората с увреждания.

Кампанията провокира и много граждани, които оказват подкрепа на хората в нужда и стават съпричастни с техните проблеми по един или друг начин. Те участват в специалната категория "Добро сърце“.

Ето какво каза Петър Антонов след като получи наградата си: