Ясновидецът Божидар Караджов преди броени месеци направи своите предсказания за България и света. За нашата родина той предсказа, че изборите ще бъдат спечелени от ГЕРБ, че няма да има жена президент, както и, че Корнелия няма да бъде премиер, съобщава "Петел".
Припомняме, че едно от неговите предсказания беше и атентатът в метрото в Русия. По думите му, 2017 година ще бъде наситена с атентати. Силни земетресения с доста сериозни поражения ще има в Индонезия и Китай. В Германия ще има най-висока степен на атентати. В Русия също ще има земетресение, ще има атентати, най-вероятно насочени срещу влакове.

Освен тези предсказания за България той стресна хората с твърдението си, че през периода от ноември 2017 до април 2018 може да има атентат в България. „Службите ще разполагат с достатъчно информация, за да се предотврати този процес. Сериозни жертви обаче няма да има”, бе категоричен също той.
 
В родината тази година се очакват и две сериозни влакови катастрофи.
 
Според Караджов тази година ще има и самолетни катастрофи, но не и с авиолинии, които засягат България. Най-застрашени, по неговите думи, от европейските авиолинии са френските.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА КОШМАРА В САНКТ ПЕТЕРБУРГ!