Уикенд на лаптопите и таблетите започва от 13 януари в „Техномаркет“. Петък, събота и неделя са дните за изгодно пазаруване на преносимите устройства. Отстъпките са впечатляващи – до 30 % за определени марки и модели.

Изборът е голям – всеки може да съобрази покупката и с бюджета си, и с целите, за които купува техниката. Ако лаптопът ще се ползва предимно за проверка на електронна поща, комуникация в социалните мрежи и скайп разговор с приятели и роднини в чужбина, среден клас лаптоп или таблет е идеалният избор.

За бизнес и професионални цели от „Техномаркет“ предлагат по-висок клас лаптопи, които работят бързо и при обработка на голям обем информация. За геймърите също има специални компютри, където бързината е съчетана с перфектно видео и звук.
Голям избор има и за най-малките. Таблетите са идеалният подарък за деца. Изборът при тях е също е голям, в „Техномаркет“ са представени всички основни марки и модели.

Промоцията е валидна за всички магазини на „Техномаркет“, както и онлайн на сайта на компанията https://www.technomarket.bg/laptopi-tableti