Симулиращият бивш репортер на "Господари на ефира" Димитър Върбанов, който преди време изхвърча от екипа на предаването на Нова телевизия, защото симулира, че е бил зверски пребит по време на свой репортаж, изненада всички с това, което направи.

"Здравейте, Дълго време мълчах. Отказах участия и интервюта в много предавания, защото не съм човек, който иска да създава интриги. Отказах и много предложения за работа. Но чувството ми за справедливост е по-силно от инстинкта за самосъхранение, затова отново съм готов за битки", написа той в личния си фейсбук профил.

"Благодаря за ежедневната подкрепа, която получавам от много от вас! Тя ме задължава да продължа. И продължавам от там, докъдето спрях!

Има един склад, от който все пак трябва да се измъкне развалената храна. Той е символ и на много други "складове", които трябва да се разровят, за да се измъкнат порочните практики, корупцията и всичко развалено, което се мултиплицира в обществото ни.

Затова на 8 декември започвам ново авторско предаване в Интернет – “РЕПОРТЕРЪТ“. Първият брой ще водя от паметника „Асеневци“ във Велико Търново. Ако искате да гледате новото предаване на живо – очаквам ви там!

Начало – 17.00 часа !", така Върбанов си направи явна автореклама.

Колежката му Ева Веселинова, която преди време го защити, и сега показа симпатиите си към него

Русокосото изкушение на „Господарите“ Ева Веселинова избесня заради симулиращия й колега Върбанов и скочи на критиците му (СНИМКИ) 

"От дъното най-лесно се вижда върхът ;) Успех, Митенце!", написа русокосото изкушение в личния си фейсбук профил.
 

БЛИЦ припомня, че преди дни се появи информация, че той е бил нападнат по време на свой репортаж, а дни по-късно се разбра, че Върбанов е преувеличил случилото се.

Това доведе до освобождаването му от екипа на „Господари на ефира“, което лично продуцентът на предаването Джуди Халваджиян потвърди пред БЛИЦ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!