Случка с малко дете и група униформени подпали социалните мрежи. Снимки с жандармеристи, които са наобиколили малко дете и после го прибират в микробус обиколиха онлайн пространството.

"Не зная какъв е проблема с това дете , но ако някой го познава жандармерията го качи в буса !", пише в съобщение към фотосите.

Веднага под поста се заредиха стотици реакции и коментари. Според някои потребители е била много правилна реакцията на униформените, че са прибрали детето, ако се е загубило. Други пък смятат, че случката е скучна и не заслужава чак толкова голямо внимание.

""Julia Chernishova Като дете много съм се губила и не защото родителите ми нехаят, а си бях проклето, и докато не си ударя главата да ме заболи чак, не проумявах възпитателното старание на нашите. Тогавашната милиция ме намираше, забавляваше се с мен и аз с тях, докато нашите ме приберат за пореден път.

Tcvetan Manolov Всеки тъпанар почна да снима и дава мнение без да знае за какво става дума...

Росица Абаджиева Хубаво е да напомня - пращаме децата си на зелено училище, екскурзия, лагер. Учете ги, ако се загубят, да търсят униформени хора - полицаи и да се доверяват само и единствено на тях - на никой друг! Не знам какъв е случаят на детето, но знам, че е в сигурни ръце! Не плашете децата си с полицията - внушавайте им респект и уважение.

Иван Недев Защо жандармерията за 1 дете

Maria Angelova Отвратена съм от някои коментари. Това е едно дете и е ужасно да се пишат небивалици. Никой не знае какво прави то там, а как е облечено и обуто милото може би няма възможност да изглежда по добре, никой не знае съдбата му и дано намери родителите си. Момчета Браво!!!!

Мария Топалова И какво е толкова странно - загубено дете, прибрано от органите на реда на сигурно място, за да открият родителите му! Що за дебилни публикации?!", гласят част от коментарите.