Само преди дни гръмна новината за грандиозната банкова измама, която бе разкрита във Варна. Както БЛИЦ първи съобщи, служителка на финансовата институция е ощетила вложители с близо един милион лева.

Медията ни първа разкри, че това е банкерката Невена Й. Отново БЛИЦ първи публикувахме нейни снимки.

Жената заяви, че е пращала парите на виртуалния си любовник от монтанско село, който никога не била виждала.

Отново БЛИЦ първи публикувахме снимки на Казановата, който оказа се казва Сергей Михайлов. Дълги години той живеел в Монтанско, но от известно време се подвизава в столичния квартал „Люлин“.

Най-големият столичен квартал има своя фейсбук страница. Именно там люлинчани разпарчетосаха виртуалния Казанова и наивната, а според някои гениална, варненска банкерка.

Илия сподели снимки на Сергей, който първо от БЛИЦ публикувахме, и написа „Ето го нашето момче! От квартала ...... пак поведохме хорото ....за НАЙ-ГОТИНО място за живот. — чувствам се развълнуван“.


Под статуса му веднага заваляха куп коментари. Част от тях поздравяваха мургавия любовчия, че е успял така да измами варненската банкерка, други пък го обвиняваха в куп престъпления.

Много от хората защитаваха Невена като казваха, че е била жестоко подведена и влюбена, а други пък заподозряха, че изобщо не е толкова наивна и много добре е знаела какво прави и именно от там е намирала пари за луксозния живот, който е водила и който първо от БЛИЦ разболичихме.

Ето част от коментарите в социалната мрежа по адрес на банковата измама, в която са замесени Невена и Сергей.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!