Тя е дългогодишен преподавател и страда от напреднал стадий на рак. Той е на 8 години и има детска церебрална парализа, но може да се възстанови на 100%.

И на двамата може да се помогне по един или друг начин. Обединява ги не само страданието, но и добрината на десетки хора, които не са безучастни към това, което се случва с тях. 

На 18.04.2019г. с любезното съдействие на прекрасните хора от Зала за събития „В парка“, разположена в Малкото НДК – ще се проведе благотворителен концерт арт-базар с участието на P.I.F., Oratnitza, Васко Кръпката, виртуозът Милко Милков, Lilian, The back door men, Клуб за български народни танци “Луди, млади и игриви“, Виолета Златарева и водещ – Яна Караманова.

Прекрасните дами от Екип Лайкучка ще ви улеснят в избора на подарък за предстоящите празници и ще ви изумят с чудните си ръкоделия. Всички средства събрани на събитието ще отидат в подкрепа на Коко – прекрасен 8-годишен малчуган със 100%-ов шанс за възстановяване от рядка форма на ДЦП и Весела Витанова–дългогодишен преподавател и пионер във Валдорфската педагогика по нашите земи, която страда от рак в напреднал стадии.

Елате, за да се забавляваме и за да спасим два живота - заедно!
Вход: 15 лв.

Повече за историите на Коко и Весела може да научите ТУК и ТУК.