Продължава да се работи по всички версии за изчезналото преди 4 месеца момченце от стражишкото село Николаево. Сред тях са за отвличане и продажба на невръстното дете, пише "Янтра днес".  

“Не са спрели издирвателните действия, продължаваме да работим по случая, включително и с колегите от останалите дирекции, но към момента няма никакви насоки и следи от детето”, заяви ст. комисар Димитър Машов, директор на ОД на МВР – В. Търново.

Той уточни, че детето е обявено не само за национално, но и за международно издирване още в самото начало. Разпитани са всички роднини и близки, хора от селото и лицата, имали някакъв контакт със семейството.

Малкият Мариян, който към момента на изчезването бе на година и половина, е в неизвестност от 21 октомври м. г. По информация на родителите детето си играело в двора на семейната къща, докато баща му говорел по телефона.

Над 100 души – полицаи и хора от района, участваха в издирването на момченцето. Мобилизирани бяха всички сили на Областната дирекция на полицията. Бяха претърсени близките горски масиви и места, където може да е детето, но от него не бе открита никаква следа, която да насочи криминалистите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ