На пръстите на едната ръка бяха желаещите да пият протестърско кафе днес. Поредната изява на изпадналите от парламента мераклии за обяздване на съдебната власт обаче не била протест. Затова нямало и плакати, предава Канал 3.

Това си било само едно пиене на "Гражданско кафе пред ЦУМ без болтове", направиха се на интересни "кафеджиите", все фенове на шефа на ВКС Лозан Панов. Седянката им пак беше с негово име на уста и пак се превърна в атака срещу прокуратурата. Особен интерес към мероприятието не бе регистриран, а агитката заприлича на група безделници, събрали се на моабет в кварталната градинка.

"Хората се събират да играят карти, да пият кафе", пробва да обясни целта на занятието бившият шеф на синия комсомол и депутат на Иван Костов - Велислав Величков. Избрали ЦУМ заради дебелата сянка и централното място, пък в него се събирали да пият кафе и държавници. Чукнали си срещата, за да си говорят все интелигентни хора, по собствената му оценка, и да се тюхкат, че конституционни промени претърпели само в съда, но не и в прокуратурата.

Величков дръпна тирада как забавените дела и недоволството на гражданите от съдилищата и бавното правораздаване щели да си дойдат по местата само с едната "съдебна карта", която начертал другият гуру на кафеджиите за съдебна реформа - Христо Иванов преди две години. Но този ВСС не намерил време да я приеме. В същото време Величков се направи на ощипан, когато беше попитан защо са се събрали на седянка пред ЦУМ, а не пред лъскавия офис на приятеля на Лозан Панов - адвоката Иван Тодоров. Едно от лицата на "Правосъдие за всеки" зарови памет в миналото - пробва да върне топката към един друг Иван Тодоров, отдавна покойник, с прозвището Доктора. "Имаше един, дето го гръмнаха на Цариградско шосе", направи се на луд Величков.

А пред Банята да "си обменят мисли" на сутрешно матине с него за съдебната реформа бяха дошли още съмишленици от протестите срещу прокуратурата - скандалният бивш шеф на Софийския районен съд Методи Лалов и изпадналият от НС Методи Андреев. Явно мозъчната им атака с кафе не разпали гражданския интерес, защото съмишлениците си останаха, колкото пръстите на едната ръка.

На пръстите на едната ръка бяха желаещите да пият протестърско кафе днес. Поредната изява на изпадналите от парламента мераклии за обяздване на съдебната власт обаче не била протест. Затова нямало и плакати. Това си било само едно пиене на "Гражданско кафе пред ЦУМ без болтове", направиха се на интересни "кафеджиите", все фенове на шефа на ВКС Лозан Панов. Седянката им пак беше с негово име на уста и пак се превърна в атака срещу прокуратурата. Особен интерес към мероприятието не бе регистриран, а агитката заприлича на група безделници, събрали се на моабет в кварталната градинка. "Хората се събират да играят карти, да пият кафе", пробва да обясни целта на занятието бившият шеф на синия комсомол и депутат на Иван Костов - Велислав Величков.

Избрали ЦУМ заради дебелата сянка и централното място, пък в него се събирали да пият кафе и държавници. Чукнали си срещата, за да си говорят все интелигентни хора, по собствената му оценка, и да се тюхкат, че конституционни промени претърпели само в съда, но не и в прокуратурата. Величков дръпна тирада как забавените дела и недоволството на гражданите от съдилищата и бавното правораздаване щели да си дойдат по местата само с едната "съдебна карта", която начертал другият гуру на кафеджиите за съдебна реформа - Христо Иванов преди две години. Но този ВСС не намерил време да я приеме. В същото време Величков се направи на ощипан, когато беше попитан защо са се събрали на седянка пред ЦУМ, а не пред лъскавия офис на приятеля на Лозан Панов - адвоката Иван Тодоров. Едно от лицата на "Правосъдие за всеки" зарови памет в миналото - пробва да върне топката към един друг Иван Тодоров, отдавна покойник, с прозвището Доктора. "Имаше един, дето го гръмнаха на Цариградско шосе", направи се на луд Величков. А пред Банята да "си обменят мисли" на сутрешно матине с него за съдебната реформа бяха дошли още съмишленици от протестите срещу прокуратурата - скандалният бивш шеф на Софийския районен съд Методи Лалов и изпадналият от НС Методи Андреев. Явно мозъчната им атака с кафе не разпали гражданския интерес, защото съмишлениците си останаха, колкото пръстите на едната ръка.