Представителят на групата на Европейските Консерватори и Реформисти в България Кристиян Шкварек остро разкритикува прекаления либерализъм в Европа. Това той направи във Фейсбук, а повод бе бруталното обезглавяване на учителя във Франция, "дръзнал" да покаже рисунки на пророка Мохамед. 


Екзекуторът на френския учител със зловещо послание: “Ислямска държава” е у домаПочти цялата история на Християнска Европа е историята на война с неговата религия и неговите последователи - откъснали още в началото над 2/3 от най-богатите, развити и значими за Християнския свят земи: тези в Леванта, Мала Азия и Северна Африка. 

Докато Европа бе Християнска, тя печелеше тази война. Тя успешно устояваше на непрестанните ислямски инвазии и дори нееднократно събираше силите за контраудар.

Стигна до там, че накрая не само да оттласне мохамеданите от Испания и Балканите, ами дори да колонизра самия Ислямски Свят за кратко.

В момента, в който Европа замени водещата и спояваща я вяра от Християнство към модерен Либерализъм, нещата се обърнаха.

Почти мигновено. Само за няколко десетилетия страни като Франция образуваха огромни, между 7% и 10% , мюсюлмански малцинства вследствие на масова миграция.

Миграция, която продължава необезпокоявано и масово и в момента, с над 100 000 души от Магреба, местещи се напълно легално само към Франция всяка година.

Според Pew Research и другите големи социологически агенции мюсюлманите ще достигнат 30% в страни като Швеция до втората половина на века.

При демократична система тези 30% ще бъдат невъзможни за спиране от парламентарната власт и врататата на миграцията ще се отвори още по-широко, докато не станат и 50%, а после мнозинство.                           

Либерална Европа стигна до там, че някогашният вековен враг не само да прекрачи портите с милиони, ами да обезглавява местните още дори преди да е станал мнозинство. Можем само да си представим какво ще е положението, когато това неизбежно се случи.

А то ще е неизбежно, ако Европа продължава да бъде водена от тази пагубна, слаба, пораженческа, мазохистична и откровено глупова религия - Либерализъм.

Времето за приказки приключи. Битката с Либерализма и Прогресивизма или ще бъде завършена максимално бързо, с победата ни над въпросните, или те ще позволят Ислямът да ни превземе демографски.

Това прави битката срещу Либерализма не просто битка за това „коя система е по-добра и ефикасна“.

Тя не е прищявка като избора между една или друга дреха, или дори политическа партия. Това е битка буквално за оцеляването ни, за оцеляването на континента, историята, идентичността, паметта и бъдещето ни.