Късметлийските фишове, които водещите на предаването на СПОРТ ТОТО – Део и Марина, раздаваха днес, на Благовещение, бяха на път да свършат, видя репортер на blitz.bg.

Въпреки, че бяха подготвили доста стабилно тесте, интересът към наречените от популярните лица от телевизионния екран квитанции, беше извънредно голям. Мераклиите за тото печалби бяха привлечени и от допълнителните подаръци, които Българският спортен тотализатор беше осигурил за всеки, който си вземе от кадемлийските фишове на Марина и Део.

Свидетели разказват, че тълпите за блага вест от Део и Марина, се наредиха на опашка още преди водещите да дойдат в тото пункта. Според народните поверия, на Благовещение всеки гледа да излиза от къщи сит и с пари в джоба, ако го закука кукувицата, да бъде през цялата година сит и с пари. А вчера всички искаха да излязат от тото пункта в квартал в Павлово с фиш от Део и Марина.

За тиража в четвъртък, джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ продължава да расте с рекордна скорост - лев на всеки две секунди. Очаква се сумата да достигне скандалните 2 800 000 лв. Печалбите и в останалите игри на тотото гонят рекорди. Сумата натрупана за този, който познае и шестте числа в 6 от 42 отдавна премина психологическата граница от ½ милион лева, а  играта „Тото 2 – Зодиак“ печалбите са до 3 млн. лв. Всички, които са пуснали тото фиш за играта „Тото 2 – 6 от 49“ ще имат шанса да спечелят три невероятни предметни награди от тиража в четвъртък.