Огромно задръстване се е образувало край разклона за Симитли на главен път Е-79, чак до тунела "Железница". Колите едва-едва пъплят. Това алармира пред БЛИЦ наш читател, който е попаднал в пътния трафик.

По думите му именно в този участък се сливат прибиращите се от Гърция наши сънародници и тези, които идват от Банско и Разлог.

Припомняме, че както БЛИЦ писа интензивен е трафикът за леки автомобили на българо-гръцката граница. Движението на автомобили е интензивно и в двете посоки на ГКПП „Кулата“ и ГКПП „Маказа“ На българо-турската граница на ГКПП „Капитан Андреево“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. На българо-румънската граница на ГКПП „Дунав мост-Видин“ и на ГКПП „Оряхово“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. Нормален е трафикът на всички пунктове по границите със Сърбия и Македония.

ДНес е последният от трите почивни дни, които се образуваха заради националния празник 22 септември за Независимостта на България. Мнозина сънародници обаче избраха да прекарат дните за последно море в южната ни съседка.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!