От bTV обещаха, че още през януари махат турските сериали от праймтайма, но на практика направиха това предсрочно. Зрителите на медията вероятно са забелязали, че от миналия вторник сапунките на южната ни съседка вече не се излъчват от 20, а от 22 ч. за сметка на риалитито „Фермата“, което бе настанено веднага след централната емисия новини.

Шефовете на телевизията са взели това решение в последния момент и то бе съобщено в деня, в който влезе в сила – 26 септември, съобщава в. "Уикенд". 

Много от зрителите се изненадаха неприятно, че любимият им сериал „Опасно изкушение“ е с начален час 22 ч. Така и не става ясно обаче какво е наложило спешната промяна в програмата. По всяка вероятност това е свързано със старта на новия български сериал на конкурентната Нова тв – „Алея на славата“.

Припомняме, че стартът на продукцията бе даден именно от 20 ч. на 26 септември – денят, в който bTV взе решение да изхвърли сапунките от праймтайма си. недоволството на зрителите от това им решение обаче продължава да е огромно, тъй като преобладаващата част от тях не искат преместването им, а направо да бъдат спрени

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук