Това, което наистина се случва в кралския дворец и какво е да си част от Британската монархия, винаги е било интересно за обществеността и следователно всяка пикантна информация от Бъкингамския дворец се превръща в повод за сензации.

Този път във Великобритания обсъждат новата книга на журналистите Дилън Хауърд и Анди Тилет Роялс. Тя се казва „Война в кралското семейство“.

Една от основните теми, засегната в книгата, е връзката между двете най-обсъждани двойки на монархията: Кейт Мидълтън - принц Уилям и Меган Маркъл - принц Хари, които през пролетта на тази година подадоха „оставка“ от кралските си задължения.

От jenata.blitz.bg припомнят, че преди време стана ясно, че между принц Хари и кралица Елизабет II е избухнал чутовен скандал малко преди сватбата му с Меган. Малко след това кралският биограф изнесе шокиращи факти за британския монарх и бившата американска актриса.

От книгата сега стана ясно, че кралското семейство е било сериозно загрижено за решението на принц Хари да се омъжи за актрисата Меган Маркъл.

Самата Кейт Мидълтън дори се опитала да убеди принца да не бърза сватбата, казвайки, че Меган е „напълно различна“ и ще отнеме време и усилия, за да й помогне да се приспособи към кралското семейство и традиции.

Принц Хари, принц Уилям, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и принц Чарлз

Източници от Бъкингамския дворец издават, че Хари поддържал близки отношения със съпругата на брат си, наричайки я „по-голямата му сестра“ и почти винаги се вслушвал в съветите й.

Книгата разкрива и причините за спора между братята, както и детайли около враждата на Кейт и Меган, за което многократно се говори из светските среди. 

Освен това изплува наяве странна връзка между покойната принцеса Даяна и връзката на Хари и Меган, но каква е тя ще научите на jenata.blitz.bg