38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният принц Хари отново се изправиха пред вълна от обществена критика. Това се случи заради безумно нагла постъпка от тяхна страна.

Херцозите на Съсекс, които се отцепиха от британското кралско семейство, за да са „независими“, предизвикаха буря от емоции покрай Мегзит.

Чутовен скандал между Хари и Елизабет II заради Меган изплува наяве СНИМКИ

Докато Острова се тресеше заради решението на Меган и Хари, те взеха сина си Арчи и от Великобритания се преместиха в Канада, а след това в Съединените щати.

И към днешна дата херцозите на Съсекс активно участват в благотворителната дейност. 

Така наскоро изпратиха писмо до благотворителната Street Games, която се намира във Великобритания и помага на деца от семейства в неравностойно положение да спортуват. 

В писмо двойката благодари на организацията, че е помогнала на Hubb Community Kitchen, която е под патронажа на Меган. Херцозите на Съсекс споделят, че са много развълнувани от това как организациите се обединиха по време на пандемията на коронавирус.

Принц Хари с жесток удар по кралското семейство, стъпка вековна традиция

Точно това писмо обаче предизвика вълна от негативни реакции срещу Меган и Хари. Оказа се, че дори и след Мегзит те нарушават много важна забрана и не само – наглеят безумно.

Но каква е безпрецедентно нахалната постъпка от страна на Меган и Хари, която лъсна от писмото, ще научите на jenata.blitz.bg