Млад мъж се отзовава на обяви за осиновяване на животни и обещава, че ще се грижи с огромна любов за домашните любимци. Оказва се обаче, че Евгени Андреев взема животните, за да храни с тях огромните си гърмящи змии, които отглежда в Горни Лозен. При това филмира мъчителната смърт на кучетата, котките, зайците и птиците.
Някои от клипчетата изпраща на свои приятели. Това ще покаже тази неделя предаването "Истории с Патрашкова” по ТВ2. За първи път то ще е в две части, една в 18:00 часа и специално издание в 22.30 часа поради жестоките кадри, които ще бъдат излъчени.
Евгени Андреев иначе е компютърен специалист и видимо е напълно нормален. Макар да прави бизнес със змиите, всяка една от които продава по 80-90 лева, за него главното е да изживее патологичното удоволствие от екзекуцията на обезпаразитени и ваксинирани животни.
„Чрез историите на тези животни искаме да разкажем за младеж с психични отклонения, срещу когото малцина се осмеляват да свидетелстват, защото ги е страх. Бедата е, че още през юли срещу него са изпратени жалби до полицията и различни институции, но никой не е реагирал“, каза водещата Кристина Патрашкова.
От екипа предупреждават, че кадрите, които ще бъдат излъчени в предаването, съдържат наистина изключителна жестокост, и затова не са препоръчителни да бъдат гледани от деца.
„Ще направим нужните предупреждения, но ще покажем ужасната жестокост, защото понякога имаме нужда от шоково разтърсване, за да се стреснем и да се замислим какво става с нас и обществото ни, и накъде вървим“, каза още Патрашкова.  /БЛИЦ