Голям спор и надприказване превзеха ефира на bTV. Костадин Костадинов и водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова кръстосаха шпаги.

Искрите между тям засегнаха всички горещи теми у нас и по света. Голямо надприказване падна. Същинска говорилня, но не и коментарно студио.

Ротация, Народно събрание, войната в Украйна, сблъсъкът между Израел и „Хамас“.

Костадинов нападна премиера Денков за визитата му в Киев и срещата му с Володимир Зеленски. Лидерът на „Възраждане“ е бил по същото време на визита в Молдова.

„Гагаузите в Молдова ми казаха, че от 2009 г. български посланик идва в най-добрия случай на няколко години“, каза той.

Партията на Путин ще се бори за справедливост, нападайки друга страна, запита Ризова и това отприщи напрежението.

Костадинов се открои с този въпрос към Ризова.

„Да ви питам следното нещо – Смятате ли, че Байдън води същата война в Сирия и Нетаняху в Газа, и избиват жени и деца. Отговорете ми“, избухна Костадинов.

„Мога да ви отговоря на много въпроси, но няма. Направете си предаване и ме поканете“, отсече водещата. Той е прикани още няколко пъти, но напразно.

Във всяка една партия има троянски коне. Задачата на "Възраждане" е била да наложи нов политически морал, каза той по повод скандала в избора на председател на СОС и изключването на депутати от партията.

"В България всичко може да се купи и продаде, включително и българските политици, и заради това хората се отвращават от политиците и не отива да гласуват. Точно поради тази причина ние ги изключихме от „Възраждане“, за да покажем нетърпимост към подобни хора", заяви Костадинов.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук