За всички ни лятото е любимият сезон, но освен слънчевото време, късите ръкави и кефа на плажа, лятото ни носи и досадните комари, заради които не може да се наспим.

Преследването на насекоми с мухобойка през нощта е само краткосрочно решение. Да не говорим за затваряне на прозореца при +40. Време е да се оборудвате с най-новото устройство, което ще прогони всички комари от дома ви веднъж завинаги.

Repelux работи безшумно и премахва комарите и другите насекоми през цялата нощ.

Решетете се и си осигуртете 360 градуса защита

Уникалният състав, който излъчва лека UV светлина привлича насекомите на 360 градуса около вас и ги заключва в контейнера. Затова не се налага да обмисляте къде да го поставите.

Отворете широко прозорците на спалнята и се отдайте на сънищата. Повече няма да ви жужат около главата, нито ще ви мъчи упорит сърбеж след ухапване,

Вашето семейство ще спи безгрижно 

Таблетките и разстворите против комари, които наводниха пазара, отделят вещества, които са вредни за хората и околната среда. Repelux привлича комарите чрез приглушената UV светлина, която е напълно безопасна за цялото семейство.

Бебето ви ще спи спокойно до безшумната лампа, която не отделя вредни химически вещества или мириси. Няма да се налага да го мажете с кремове със съмнителен характер всяка вечер преди лягане. С Repelux лампа абсолютно нищо няма да ѝ пречи и ще бъде изяло защитена от ухапвания. 

Ползвайте го навсякъде

Repelux – Лампа против комари покрива пространство от 20 кв.м. – кухнята, детската, дневната, офиса или работилницата, при което благодарение на своя съвременен дизайн ще пасне на всеки интериор. 

Вземете я със себе си във всеки кът на дома или градината, дори на морето. Толкова е компактна и лека, че може да се побере в който и да е куфар или чанта. Порадвайте се на хубавото време на балкона с чаша студена лимонада, гледайки залеза на слънцето, без един куп насекоми да кръжат непрестанно около главата ви.

Заредете я бързо с USB зарядно

Тази незаменима лампа ще работи денонощното – колкото ви е нужно, тъй като има стандартен вход за зарядно. Просто я заредете с USB кабел и ще бъде готова за употреба където и когато ви потрябва.

Свържете я към зарядно за телефон, външно зарядно, компютър или който и да е уред с USB вход.

Ще я почистите за секунда

Въпреки че почти всички разполагаме с мухоловки по домовете си те са изключително непрактични и оставят неприятни следи по стените. Repelux, от друга страна, има контейнер, който се сваля с едно движение и се почиства за няколко секунди.

Контейнерът е достатъчно голям, за да не се налага да го чистите ежедневно. Достатъчно е да го извадите веднъж на 10 - 15 дни и да изсипете съдържанието му в кофата за боклук. 

Усъвършенствана и гарантирана покупка посредством интернет – намерете Repelux – Лампа само на страницата на Dokishop и се възползвайте от невероятни намаления!

И за да остане до край верен на клиентите си, магазинът Dokishop предлага връщане на парите при направена покупка без допълнителни въпроси и без усложнения. Тоест, ако по каквато и да е причина искате да върнете продукта, спокойно може да го направите и парите ще ви бъдат върнати.

ЗАБЕЛЕЖКА: Намалението на този висящ капан за насекоми е времево ограничено и продължава до полунощ или до изчерпване на количествата. Затова побързайте, защото наличността се изчерпва със скоростта на светлината и са останали само няколко броя Repelux – Лампи против комари.

Със 360 градуса защита комарите няма да ви будят от дълбокия сън.