Броени дни ни делят до официалния старт на лятото (21 юни) и точно по този повод е добре да се подготвим с леки и свежи продукти, подходящи за сезона. Спокойно можем да кажем, че истинската царица при сирената е обезмаслената моцарела, която заслужено заема централно място в менюто ни по време на дългите и горещи летни дни.

Любителите на млечните деликатеси я предпочитат както за класическа салата “Капрезе”, така и на тънка брускета със свеж зеленчук или пък запечена във фурната. Ако и вие сте сред тях, сега имате възможност да откриете двойно по-голямо количество моцарела лайт в Lidl, като заплатите само единичната ѝ цена.

Говорим за акцията "1+1" на приложението Lidl Plus, с което тази седмица можете да закупите две опаковки моцарела лайт с марката Lovilio на цената на една. Двете опаковки от по 125 гр. се предлагат за 3,29 лв. вместо 6,58 лв., като офертата важи до 2х2 опаковки на клиент. Така, само 6,58 лв. може да закупите 500 гр. висококачествена моцарела.

Специалната акция "1+1" на Lidl Plus дава възможности за изгодно пазаруване за всички клиенти на Lidl, в допълнение към редовните оферти в брошурата на веригата. До края на юни потребителите на Lidl Plus ще могат да спестят минимум 60 лв. с различен купон всяка седмица, с който да закупят два броя от един продукт на цената на един. Акцията включва основни млечни, месни и други продукти, които всяко домакинство потребява всекидневно.

Наред с атрактивните оферти на мобилното приложение, Lidl всяка седмица предлага и десетки други продукти с високо качество и изгодна "Lidl цена" и намаления от 20 до 50%, а понякога и до 70%. Така компанията помага на своите клиенти да оптимизират разходите си и да планират ефективно семейния бюджет.