На 17 август 2022 г. (сряда) във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи в ж.к. „Красно село“, Борово, ул. „Ген. Стефан Тошев“ срещу бл. 214, се налага спиране на водоподаването от 09:00 часа до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

Ж.к. Красто село (Борово), бул. „България“, ул. „Кюстендил“, бул. „Цар Борис III“, бул. „Братя Бъкстон“, ул. „Тодор Каблешков“, ул. Родопски извор“ и ул. „Борис Димовски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:

  1. ж.к. Белите брези - ул. „Нишава“ и ул. „Битоля“.

  2. ж.к. Красно село – ул. „Ген. Стефан Тошев“ пред 20-то ДКЦ.

  3. ж.к. Бъкстон – ул. „Ладога“ и ул. „Подуево“ пред бл. 222Б.

  4. кв. Борово – ул. „Родопски извор“ и ул. „Борово“.

На 17 август 2022 г. (сряда) във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи в с. Герман, ул. „Младежка“ №15, се налага спиране на водоподаването от 09:30 часа до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

с.Герман, ул. „Младежка“, ул. „Христо Смирненски“ (от ул. „Младежка“ до ул. „Топола“).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: с. Герман, ул. „Младежка“, ъгъла с ул. „Проф. Васил Стоилов“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.